12 nieuwbouw appartementen Waalwijk

Nagenoeg in het centrum van Waalwijk realiseren wij momenteel 12 nieuwbouw appartementen, op de hoek van de Stationsstraat en Bernhardstraat. We zijn met dit project begin dit jaar gestart en intussen sinds deze week uit de steigers.

Menig 'Waalwijker' heeft ons al aangesproken dat het een prachtige invulling is voor het begin van het centrum. Als Waalwijkse aannemer zien wij dit natuurlijk als een groot compliment!

Vanuit ons overigens, de complimenten voor de omliggende bewoners en winkeliers voor het begrip en onderlinge samenwerking. Want wij weten dat het realiseren van een nieuwbouw, in een bestaande omgeving, altijd enige overlast geeft om uiteindelijk tot het eindresultaat te komen.

Hiervoor krijgen wij ook de volledige medewerking van de Gemeente Waalwijk, voor het deels in gebruik nemen van het openbaar gebied en de tijdelijke wegafsluitingen bij zwaar transport- en hijswerkzaamheden.

Nu de ruwbouw van het project is afgerond en wij zijn gestart met de afbouw van de appartementen, zitten we in de laatste fase van het bouwproces. Als alles naar wens blijft verlopen zullen de appartementen volgende maand opgeleverd worden, waarna onze opdrachtgever Centrum Wonen over kan gaan tot het uitgeven van de sleutels aan de huurders.

Architect: Cier Architecten

Eventueel geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij www.centrum-wonen.nl